menu
zväčšiť
BIO arganový olej kulinársky 250 ml A250

BIO arganový olej kulinársky 250 ml

Kód výrobku: A250
33,20 Eur (27,44 Eur bez DPH)
Skladom
Výrobca:Arganeol
Balenie: Sklenená fľaša s dávkovačom
Objem: 250 ml
BIO certifikát: ABCERT (CZ-BIO-002)

Kulinársky arganový olej patrí do skupiny takzvaných superpotravín, teda potravín, ktoré sú výnimočné obsahom veľkého množstva dôležitých živín, majú antioxidačné účinky, podporujú imunitný systém, alebo napomáhajú pri liečbe niektorých ochorení.

ZLOŽENIE:
BIO arganový olej lisovaný za studena z ľahko opražených arganových mandličiek tej najvyššej kvality, 100%.

CHARAKTERISTIKA:
• príjemná oriešková vôňa aj chuť
• priaznivé účinky na zdravie
• bez konzervačných látok
• BIO kvalita pod dohľadom certifikačných spoločností ECOCERT a ABCERT
• etický pôvod - lisované v marockej ženskej manufaktúre s FAIR TRADE prístupom
• priamy dovoz a GARANCIA KVALITY - výrobcov sme v Maroku sami starostlivo vyberali, pravidelne ich navštevujeme a kontrolujeme všetky výrobné procesy

Kulinársky arganový olej OBSAHUJE:
• veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, medzi nimi aj omega-9, omega-6, omega-7 a omega-3 mastné kyseliny
• až 2x viac vitamínu E ako olivový olej
• steroly, skvalén a ďalšie zložky s priaznivým vplyvom na zdravie ľudí

Vedecky podložené PRÍNOSY:
• Znižuje hladinu LDL cholesterolu a triglyceridov v krvi.
• Zlepšuje krvný obeh a znižuje tak riziko kardiovaskulárnych ochorení, akými sú srdcový infarkt, cievna mozgová príhoda alebo ischemická choroba dolných končatín.
• Posilňuje imunitný systém a je tak účinnou prevenciou proti zápalovým ochoreniam a mnohým typom rakoviny (doložená prevencia rakoviny hrubého čreva, prsníka, prostaty, pankreasu a maternice).
• Znižuje zvýšenú hladinu cukru v krvi, čím účinne napomáha pri liečbe cukrovky (znižuje inzulínovú rezistenciu v tukových a pečeňových bunkách a bráni nadmernému vstrebávaniu cukrov v tenkom čreve).
• Znižuje bolesti súvisiace s reumatizmom a artritídou.

AKO POUŽÍVAŤ KULINÁRSKY ARGANOVÝ OLEJ?
V kuchyni sa kulinársky arganový olej používa rovnakým spôsobom ako ten olivový, teda pre teplú i studenú kuchyňu. V Maroku sa najčastejšie používa do šalátov, alebo sa s ním pripravujú tradičné jedlá, ako napríklad Kuskus alebo Tažin. Kulinársky arganový olej sa ale v Maroku používa aj ako dip pre čerstvo upečený chlieb a slúži tak v podstate ako zdravšia náhrada masla.

Ďakujeme Vám za Váš príspevok.

V prípade otázky na ňu budeme čo najskôr reagovať.
Tím Sagrada-Natura.sk




gopay visa visa master master

Všetky práva vyhradené. Akákoľvek časť tohto webu (texty, obrázky, popis nákupu, ďalšie časti servera),
v celku alebo v časti môže byť kopírovaná alebo inak prezentovaná len s predchádzajúcim výslovným súhlasom autora.
ARGANEOL © 2013-2017

gopay visa visa
master master
Podľa zákona o evidencii tržieb je predávajúci povinný vystaviť kupujúcemu účtenku. Zároveň je povinný zaevidovať prijatú tržbu u správcu dane online; v prípade technického výpadku potom najneskôr do 48 hodín.